Jag måste ju bara visa bilderna på bröden som jag hade med mig hem från brödkursen med Sébastien Boudet och Caroline Düringer på Brödlabbet i Lund. Aldrig har jag varit så nöjd och glad efter ett brödbak. Bröden är bakade på finaste stenmalt vete och Atlantsalt. Inga mästerverk i skönhet är de. Jag behöver öva massor på tekniken, men nu vet jag hur. Goda är de definitivt och extremt odryga. Till kvällens soppa smakade de precis lika bra som de gjorde igår när de var nybakade. Surdeg is da shit!
Jag tycker de är skitfina! Ärliga bröd som inte har något hokus pokus att dölja!
Tack Martin! 🙂
Har som sagt aldrig varit mera nöjd efter ett bak. Nu gäller det att omsätta nya kunskaper i praktiken. Första baket på hemmaplan blir en pavé à la Sébastien. Ska bli spännande att se hur det går! 🙂
Jag kanske kommer på kurs hos dig istället! 😉
Du är välkommen Anna! 🙂