Det är alltid roligt att hitta på något lite annorlunda och kul att ta med sig som present när man är bortbjuden. Jag vill gärna ge något som kommer till användning och då ligger det nära till hands att välja något som går att äta eller dricka. Sedan jag blev frälst surdegsbagare är den givna gå-bort-presenten ett bröd. I helgen funkade dock inte detta alls. Jag hade försummat surdegen lite under veckan, så den var inte på humör och brödbak var helt uteslutet. Inte bara surdegen som var sur, jag blir rätt sur på mig själv också när det blir så där…
Istället så blev lördagens present till goda vännerna ett ekologiskt vin kompletterat med lite egna produkter i form av egenodlad vitlök och en burk syrad chili (med mycket stuns) gjord på trädgårdens chili och vitlök. Detta packades ner i en återbrukad presentförpackning för vin. Så det blev en blandning av gammalt och nytt, eget och köpt. Och 100 eko såklart!
Lite odlat, lite hemlagat, lite köpt och väldigt ekologiskt
Återbruk av presentförpackning